Loopbaanbegeleider

Ben je er niet helemaal over uit welke richting je op wilt qua werk en/of opleiding, dan helpt Flexi je graag verder. Samen gaan wij dieper in op je interesses, wensen en mogelijkheden en vandaar uit begeleidt Flexi je naar de volgende stap in je loopbaan. Hiernaast vind je een aantal testen die je al zou kunnen uitvoeren.

Neem telefonisch contact ons op en dan maken we graag een afspraak met je!

Met deze Big Five persoonlijkheidstest krijg je snel inzicht in je score op de vijf hoofddimensies van persoonlijkheid. Uit jarenlang en wereldwijd psychologisch onderzoek blijken er vijf woorden (thema’s) te zijn, de zogenaamde Big Five, waarmee je iemands persoonlijkheid in de volle breedte kunt beschrijven. De Big Five persoonlijkheidstheorie is de meest onderzochte en gebruikte persoonlijkheidstheorie. Test jezelf nu met deze gratis en snelle Big Five persoonlijkheidstest.

Welk typisch beroep past het beste bij jou? Ben je meer een piloot, dokter, kunstenaar, leraar, zakenman/-vrouw of notaris. Deze beroepen zeggen iets over het soort werk dat bij jou past.

In de uitslag van deze mini beroepskeuzetest zie je welk typisch beroep en bijbehorende typische werkzaamheden het beste bij je passen.

Doe de test!

Met deze gratis competentietest zet je jouw beste competenties nauwkeurig op een rijtje. De competentieset is het competentiewoordenboek van 123test. Dit is een uitgebalanceerde, samenhangende en complete set van veel gevraagde competenties in werk en loopbaan.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!
Contact